Elan Yacht Management

Yacht Charter Management u Hrvatskoj pretvara kupnju Vašeg Elan-a u investiciju

Hrvatska se ističe kao jedna od najatraktivnijih destinacija za najam jahti diljem svijeta zbog svoje prekrasne obale s brojnim otocima i bogate kulturne baštine. Povoljni uvjeti za jedrenje u kombinaciji s njezinim strateškim položajem u Europi čine je izuzetno privlačnom kako za domaće tako i za međunarodne klijente koji traže jedinstvena nautička iskustva.

Ako razmišljate o kupnji Elan jedrilice, imamo za vas uzbudljivu priliku da svoje ulaganje pretvorite u profitabilan pothvat putem našeg Charter Yacht management programa

Zašto odabrati Elan jedrilice u Hrvatskoj

Kada je riječ o jedrilicama, Elan se ističe iznimnim ugledom i kvalitetnom izradom. Već više od 70 godina, Elan predvodi u dizajnu, proizvodnji i isporuci jahta koje nadmašuju očekivanja. S naglaskom na inovacijama, performansama i udobnosti, Elan Yachts pružaju vrhunsko jedriličarsko iskustvo.

Elan jedrilice dizajnirane su da se nose s različitim uvjetima jedrenja. Hrvatska obala ne samo da oduzima dah svojom ljepotom, već i uglavnom nudi blagu i ugodnu klimu. S godinama iskustva i povratnim informacijama jedriličara, prvenstveno onih s Jadranskog mora, Elan je uspio savršeno uskladiti visoke performanse s udobnošću. Navigirajte Jadranom s lakoćom i samopouzdanjem. Elan jedrilice opremljene su za pružanje sigurnog i uzbudljivog iskustva jedrenja kako na laganim obalnim krstarenjima, tako i na duljim putovanjima.

Osim toga, Hrvatska ima dobro razvijenu pomorsku infrastrukturu s modernim marinama opremljenim izvrsnim sadržajima. To je sjajna destinacija za učinkovito upravljanje najmom jahti.

Charter Management Program

Praksa iznajmljivanja vaše jahte ili broda u svrhu odmora ili rekreacije u čarteru je u suštini ono što Yacht Management ili Charter Management program predstavljaju. Nautika Centar Nava to već radi više od 30 godina. Upravljamo jahtama, održavamo ih i nudimo ih na najam, bilo kao golu brodicu (gdje gosti sami jedre, samo uz potrebne licence) ili s posadom. Nava djeluje kao posrednik između vlasnika broda i klijenata koji traže usluge najma. Najam jahti doživio je ogromnu popularnost tijekom godina. Osim toga, potencijalni gosti nisu više samo iskusni jedriličari, već širi krug putnika koji traže nova iskustva.

Prednosti Nava Yacht Managementa

  • Poznavanje različitih vrsta plovila
  • Partneri vodećih svjetskih marki brodova
  • Izvrsno poznavanje jedriličarskih ruta u Dalmaciji i šire
  • Razumijevanje preferencija klijenata i trendova u industriji
  • Bogata baza podataka najboljih skipera, stjuardesa i kuhara
  • Prijateljski odnosi s vlasnicima brodova kao i gostima
  • Izuzetan ugled u industriji chartera i nautike

Ovdje smo kako bismo osigurali da obje strane – vlasnik broda i klijent – dožive bezbrižno iskustvo.

Naš charter management program osmišljen je da maksimizira potencijal prihoda vaše jahte i osigura očuvanje njezine vrijednosti tijekom vremena. S cjelovitim nizom usluga, naš iskusni tim brine se o svim potrebnim aspektima kako bi vaša jahta postala uspješno plovilo za najam. Brinemo o marketingu i promociji vaše jahte kako bismo privukli kvalitetne klijente za najam. Naš posvećeni tim upravlja rezervacijama, osigurava glatki proces prijave i odjave gostiju te pruža podršku korisnicima 24/7.

Prednosti vlasništva

Sudjelovanje u našem charter management programu ruža mnoštvo prednosti. U Nautika Centar Nava nudimo model dijeljenja prihoda, osiguravajući vam značajan udio prihoda od najma. Udio vlasnika varira prema veličini i tipu jahte, omogućavajući vam da uživate u profitabilnom povratu na svoje ulaganje. Osim toga, imate prednost korištenja Vašeg plovila nekoliko vlasničkih tjedana tijekom godine u periodima koje sami odaberete, omogućavajući vam da doživite ljepotu hrvatske obale prema vlastitom rasporedu.

Bezbrižno Vlasništvo

Razumijemo da posjedovanje jahte predstavlja značajnu investiciju, stoga naš charter management program pruža bezbrižno vlasništvo. Naš tim se brine o svim potrebnim papirologijama, uključujući osiguranje, dozvole, registraciju, poreze i druge pravne zahtjeve, osiguravajući vam bezbrižno iskustvo.

Prihod generiran iznajmljivanjem jahte efikasno pokriva razne troškove, uključujući vez, servisiranje i održavanje. To osigurava bezbrižno iskustvo vlasništva za Vas, a istovremeno doprinosi pokrivanju dijela financijskih troškova plovila.

Ovo je sjajna prilika da pretvorite svoju kupnju Elan jahte u profitabilnu investiciju. Sudjelovanjem u našem charter management programu možete uživati u ljepoti hrvatske obale dok ostvarujete značajan povrat na svoje ulaganje. Kontaktirajte nas danas za više informacija ili kako biste dogovorili konzultacije te započeli svoje putovanje prema profitabilnom iskustvu vlasništva. Doživite izvrsnost Elan jedrilica i ljepotu hrvatske obale.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA