E LINE E4

E LINE E4

E LINE E4

E LINE E4

Dizajnirana za krstarenje sa obitelji i ambicioznim posadama, ova jahta nije samo za opušteno jedrenje - izgrađena je za utrke. Dva kormila, široka krma i zaobljeni trup pružaju izvanredne performanse, povećanu stabilnost i izvrsnu kontrolu. Pridružite se regatama i budite među prvima oko bove, zahvaljujući značajkama poput uklonjivog škotskog jarbola od karbonskih vlakana i podesivog stražnjeg konopa.

E4 ne samo da izgleda dobro; dizajnirana je za život na otvorenom. Možete odabrati veliku platformu za kupanje koja proširuje prostor, idealna za sunčanje, ribolov ili jednostavno uživanje u životu na moru. Brinete se za sigurnost najmlađih ili ljubimaca? Zatvorite krmenu platformu za dodatnu sigurnost. Ova jahta savršeno kombinira performanse i praktičnost, čineći je konačnim izborom zaljubljenika u jedrenje.

Nakon uzbudljivog jedrenja, opustite se u prostranim interijerima Elan E4. Velika širina pruža ugodan raspored kabina, od svijetlog salona do potpuno opremljene kuhinje. Na palubi, navigacijska stanica nudi dovoljno prostora za planiranje, uz kontrolnu ploču koja je nagrađena sa DAME opcijom za jednostavno upravljanje jahtom. LED osvjetljenje ističe prirodni hrastov furnir namještaja, stvarajući toplu atmosferu. Također, možete odabrati raspored s 3 kabine - dodatna stražnja kabina pruža prostora za sve članove obitelji i prijatelje.

Jeste li spremni da Elan E4 postane vaša vlastita jahta? Kontaktirajte nas danas i započnite svoje uzbuđenje i eleganciju na otvorenom moru!


E LINE E4

Specifikacija

Duljina trupa
10.60 m | 34’9’’
Duljina preko svega
10.60 m | 34’9’’
Širina trupa
3.50 m | 11’6’’
Gaz
2.15 m | 7’1’’
Težina
5.420 kg | 11.949 lbs
Kapacitet goriva
75 liters | 19 US gal
Spremnik za vodu
185 liters | 48 US gal
Price from (bez PDV-a)
Soon