E LINE E6

E LINE E6

E LINE E6

E LINE E6

Upoznajte Elan E6 - jahtu dizajniranu za opuštajuća obiteljska krstarenja i uzbudljive regate, koja se ističe naprednom tehnologijom. Kao lakša alternativa konkurentima u svojoj klasi, ova jahta je spoj inženjerstva performansi i obogaćujućih jedriličarskih iskustava. Ugrađena 3D VAIL tehnologija osigurava krajnju lakoću i krutost, dok poseban trup s kobilicom u obliku slova T jamči brzo i okretno putovanje.

Jedrenje s E6 je umjetnički izraz, poboljšan s tri Harken vitla strategijski pozicionirana za precizno podešavanje trima. Bez obzira na razinu vašeg iskustva s jedrenjem, E6 obećava uzbudljivo iskustvo. Poboljšajte svoje jedrenje s opcionalnim kutijama za pohranu koje sadrže roštilj, sudoper i hladnjak, zajedno s dvije platforme za kupanje. Pametan dizajn jahte uključuje posebne kutije sa strane kokpita za glavna uže, što osigurava urednu palubu.

Zakoračite u pažljivo oblikovan interijer, dizajniran od strane Pininfarine za estetiku i funkcionalnost. Furnir od prirodnog hrasta, završne obrade od masivnog drva i opcionalni namještaj od okume drva održavaju luksuz bez kompromisa na težini. Odabrana paleta boja neprekidno teče od stražnjih kabina do otok kreveta u glavnoj kabini, što oživljava eleganciju u pokretu. S E6 imate fleksibilnost u odabiru između dvije opcije rasporeda - 3 kabine i 2 WC-a ili 4 kabine i 3 WC-a.

Ova jahta nije samo plovilo; to je simfonija tehnološke elegancije, koja čeka vašu zapovijed za podizanje jedara i ponovno definiranje vaših pomorskih avantura.


E LINE E6

Specifikacija

Duljina preko svega
15.30 m | 50’2’’
Duljina trupa
14.10 m | 46’3’’
Širina trupa
4.49 m | 14’9’’
Gaz
2.80 m | 9’2’’
Težina
11.250 kg | 24.802 lbs
Spremnik za gorivo
240 liters | 63.4 US gal
Spremnik za vodu
370 liters | 97.7 US gal
Price from (bez PDV-a)
Soon