Zašto Elan u Hrvatskoj

Otkrijte Hrvatsku uz Elan Yachts i Nautika Centar Nava!

Jeste li ikada sanjali o plovidbi kroz kristalno čiste vode Hrvatske, osjećajući vjetar u kosi, slušajući samo zvuk valova i galebova, te uživajući u toplom suncu na licu? U Nautika Centru Nava marljivo radimo kako bismo pomogli našim klijentima ostvariti takve snove. Osnovan 1990. godine od strane Darija Marijana, istinskog zaljubljenika u more, naša tvrtka je od tada izrasla u vrhunski nautički centar u Hrvatskoj. 2023. godine smo ostvarili iznimno partnerstvo s Elan Yachts i njihovim hrvatskim zastupnikom, Supreme Yachts.

Elan Yachts: Izvrsnost na valovima

Ako tražite jedinstveno i prilagođeno iskustvo plovidbe, Elan Yachts su idealni izbor za vas. Poznati u svijetu jedrenja, Elan Yachts već od 1945. godine stvara prava morska remek-djela. Njihova posvećenost vrhunskoj kvaliteti i inovacijama jasno se očituje u svakom brodu koji izrade. Od okretnih serija Impression, preko dinamične E linije do luksuzne GT serije, Elan Yachts nudi široku paletu jedrenja. Brojne nagrade za izvanrednu kvalitetu i inovativnost, kao i visoka ocjena zadovoljstva kupaca, jamče nezaboravno iskustvo plovidbe i istinsku pomorsku avanturu.


Zašto odabrati Elan Yachts plovila u Hrvatskoj?

Jedriličarska avantura na Elan jedrilicama u Hrvatskoj uvijek je ispunjena poviješću i prirodnim ljepotama. Jadransko more je pravi raj za jedriličare s opuštenim načinom života, blagom mediteranskom klimom i modernim marinama. Elan Yachts, zajedno s Navom, poziva vas da istražite ovo pomorsko čudo.

Skladno partnerstvo: Elan i Nautika Centar Nava

Suradnja između Elan Yachtsa i Nautika Centra Nava je simfonija elegancije na valovima. Iskusite ekskluzivnost Nava-ovih usluga i odaberite savršenu Elan jedrilicu prema svojim potrebama. Bez obzira volite li uzbuđenje performansi jedrenja ili preferirate opuštenu obiteljsku plovidbu, Nava će vam pomoći pronaći idealan spoj

Vaš Elan Partner u Hrvatskoj

Kada odaberete Nautika Centar Navu kao svog partnera u procesu kupnje broda, kupovina Elan jedrilice u Hrvatskoj postaje nevjerojatno iskustvo. Nava će se pobrinuti za sve dosadne detalje, poput pripreme dokumenata, registracije, osiguranja, usluge nakon prodaje i dodatne podrške, omogućujući vam da se opustite i u potpunosti uživate u svakom trenutku na brodu. Iskusite radost istraživanja otoka i plovidbe prekrasnim plavim vodama Jadranskog mora, dok Nava osigurava da vaše iskustvo na brodu bude bezbrižno i lako.

Osim toga, suradnja s Nautika Centrom Nava pretvara vašu kupnju Elan jedrilice u Hrvatskoj u investiciju. Elan pruža vječno privlačan dizajn koji privlači jedriličare, a Nava nudi bezbrižno vlasništvo – provjeren čarter management program (slobodno pročitajte više u našem blogu o pretvaranju kupnje u investiciju). Odaberite Navu zbog naše predanosti pružanju posvećene podrške i stručnosti te krenite u nevjerojatna putovanja s vašom Elan jedrilicom. Otkrijte ljepotu jedrenja u Hrvatskoj na svom vlastitom brodu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Kao stručnjak za nautiku od 1990. godine, Nautika Centar Nava odlučila je dodati jedrilice Elan Yachts u svoju ponudu. Ovaj slovenski brend poznat je po svojoj preciznosti, inovacijama i izvrsnosti, te bezvremenskom dizajnu. Nava u ovaj partnerski odnos donosi svoju posvećenu podršku i stručnost, te osigurava svakom vlasniku bezbrižno vlasništvo Elan plovila.

NAUTIKA CENTAR NAVA Authorized Supreme Yachts Partner

Branimirova obala 11
21 000 Split
Tel: +385 21 40 77 00
Fax: +385 21 40 77 01
info@navaboats.com

ISO 9001