O nama

Nautika Centar Nava i Elan Yachts u Hrvatskoj

Dobrodošli u Nautika Centar Navu, jedan od najboljih nautičkih centara u Hrvatskoj. Ova obiteljska tvrtka pruža široku ponudu kvalitetnih brodova i vrhunsku uslugu već od 1990. godine. Tvrtka je osnovana u Splitu, Hrvatska, od strane Darija Marijana i vremenom se razvila u respektabilan nautički posao s više od 40 zaposlenika. Počeli smo kao charter tvrtka, a kasnih 90-ih proširili smo poslovanje na prodaju brodova. 2004. godine postali smo Volvo Penta centar. Do danas, ove tri djelatnosti su i dalje temelj tvrtke. U charter floti imamo između 30 i 40 brodova godišnje, raspoređenih u 3 charter baze – Split, Rogoznica i Slano (Dubrovnik). Odjel za prodaju uspješno zastupa 10 vodećih brodskih marki iz Europe, SAD-a i Australije, pružajući kvalitetno iskustvo svakom kupcu. Volvo Penta centar pruža usluge i opskrbljuje individualne klijente, partnere i široku mrežu Volvo Penta radionica diljem Hrvatske.

Godine 2023., Nava je dodala prestižni slovenski brend Elan Yacht u svoju flotu za charter. Kasnije iste godine, počeli su prodavati nove i rabljene modele Elan brodova. Također, Nava pruža čarter management program za Elan Yachts, omogućavajući svakom vlasniku da svoju kupnju pretvori u investiciju.

Izvrsnost Elan Yachts jedrilica

Elan Yachts je visoko cijenjen proizvođač brodova s više od 70 godina iskustva. Poznat je po izuzetnoj stručnosti i inovativnom dizajnu brodova. Trenutno Elan Yachts nudi 3 linije brodova. Svaka serija Elan ima svoje posebne karakteristike koje ih čine prikladnima za različite vrste jedrenja. Bez obzira tražili li elegantnu obiteljsku jahtu, dugačku krstaricu za duge vožnje ili brod za prave ljubitelje jedrenja, Elan Yachts ima pravi jedrenjak za vaše potrebe.

Zašto odabrati Elan Yachts i Nautika Centar Navu

Činjenica da je Nautika Centar Nava bila jedna od prvih charter tvrtki u novoustrojenom gospodarskom sustavu u Hrvatskoj početkom 1990-ih donosi mnoge prednosti. Prije svega, posjeduje bogato iskustvo, izgrađen ugled i izvrsne mogućnosti umrežavanja. Također, Nava posjeduje stručnost u području plovidbe te je aktivno sudjelovala u razvoju brodova i chartera. No najvažnije je to što se zadovoljni klijenti Nave uvijek vraćaju za svoje sljedeće iskustvo na moru.

Klijenti Nave najviše cijene opsežan izbor marki plovila koje nudimo, te sve usluge koje pružamo. Naša ponuda uključuje:

  • Odlično prodajno iskustvo
  • Stručno savjetovanje i pomoć u područjima financiranja, osiguranja, registracije plovila, računovodstva, osnivanja tvrtke, izračuna troškova i prihoda te vođenju najma jahti
  • Izvrsnu podršku nakon prodaje
  • Odabir i ugradnju najbolje opreme
  • Pouzdano održavanje
  • Učinkovite popravke

Nava ima iskusni tim od preko 40 profesionalaca koji su posvećeni tome da svojim klijentima pomognu u svakom koraku putovanja brodom. Uvijek imamo modele plovila spremne za testiranje na moru i dostupne za brzu isporuku, a naši prodajni predstavnici uvijek su spremni pomoći. To su samo neke od dodatnih pogodnosti koje dobivate kupnjom plovila u Navi.

Naša ambicija je pružiti bezbrižno iskustvo kupnje i posjedovanja Elan Yachts plovila u Hrvatskoj. Nautika Centar Nava je ultimativna destinacija za ljubitelje Elan Yachts plovila u Hrvatskoj. S izvanrednim izborom plovila, neusporedivom ponudom usluga i predanošću zadovoljstvu naših kupaca, Nava je najbolji izbor za plovidbu hrvatskim morima s povjerenjem i sigurnošću.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Kao stručnjak za nautiku od 1990. godine, Nautika Centar Nava odlučila je dodati jedrilice Elan Yachts u svoju ponudu. Ovaj slovenski brend poznat je po svojoj preciznosti, inovacijama i izvrsnosti, te bezvremenskom dizajnu. Nava u ovaj partnerski odnos donosi svoju posvećenu podršku i stručnost, te osigurava svakom vlasniku bezbrižno vlasništvo Elan plovila.

NAUTIKA CENTAR NAVA Authorized Supreme Yachts Partner

Branimirova obala 11
21 000 Split
Tel: +385 21 40 77 00
Fax: +385 21 40 77 01
info@navaboats.com

ISO 9001