Impression 43

Impression 43

Impression 43

Impression 43

Dizajniran za opušteno krstarenje, Elan Impression 43 obećava uzbudljivo iskustvo na moru. Zahvaljujući VAIL tehnologiji trupa, postiže se savršena ravnoteža između lakoće i izdržljivosti. Dva čvrsta i izdržljiva kormila, dizajnirana od strane Humphreys Yacht Design, omogućuju precizno upravljanje i kontrolu, smanjujući mogućnost neželjenih situacija. Kokpit je osmišljen kako bi udovoljio potrebama jedrenja i sidrenja, udobno smještajući do 10 osoba. Dodatno, opcionalni modularni stol u kokpitu lako se pretvara u ležaljke, stvarajući savršeno mjesto za opuštanje.

Na elegantno izrađenim upravljačkim stalcima nalazi se elektronika od 9 inča i ostali potrebni instrumenti, čime se navigacija pretvara u pravo uživanje. Ugrađeni sanduci na krmi ne služe samo za prošire prostor za sjedenje - mogu se nadograditi sa opcijama od dodatnog prostora za pohranu do roštilja s hladnjakom. Opcionalna prostrana platforma za kupanje zamjenjuje malu standardnu i značajno povećava vanjski životni prostor, povećavajući pritom sigurnost na brodu za djecu i kućne ljubimce zatvaranjem krme. Možete odabrati standardnu umjetnu tikovinu u kokpitu i na platformi za kupanje ili se odlučiti za palubu od prave tikovine.

Što se tiče rasporeda, možete birati između tri ili četiri kabine, obje opcije s dvije kupaonice. Unutrašnjost krase hrastov furnir \rustikalnog\ izgleda uz kontrast moderne sive kuhinje. Namještaj je dodatno ojačan hrastovim drvetom na mjestima gdje se očekuje veće trošenje. Srednji stol, U-oblikovano sjedalo i stolice od masivnog drva nude dovoljno mjesta za cijelu posadu. Ovaj stol također se lako pretvara u bračni krevet. Kuhinja je opremljena štednjakom sa tri kola, pećnicom, hladnjakom, dovoljno prostora za pohranu i radne površine. Uživanje u kulinarskim delicijama zajamčeno je.

Udobnost, jednostavno jedrenje, sigurnost i kvaliteta su razlozi zbog kojih Elan Impression 43 predstavlja izvrsnu investiciju, a ne samo ostvarenje snova za jedriličare.

Impression 43

Specifikacija

Duljina preko svega
13.32 m | 43’ 8’’
Duljina trupa
12.82 m | 42'
Širina trupa
4.25 m | 13’ 11”
Gaz
1.95 m | 6’ 5”
Težina
11,100 kg | 24,471 lbs
Spremnik za gorivo
287 L | 75.8 US gal
Spremnik za vodu
270 L | 71.3 US gal
Glavno jedro
46.68 m2 | 502.5 ft²
Price from (bez PDV-a)
Soon