E Linija

    Građena na Elanovoj tradiciji gradnje brodova usmjerenoj na performanse, E linija garantira jedrenje visokih performansi i besprijekorno krstarenje, kako na palubi, tako i ispod nje. S prostranim krmenim dijelom, bridovima na trupu i dvostrukim kormilima, osigurava kontrolu i stabilnost čak i pri velikim kotrljanjima i visokim brzinama.

    IMPRESSION Linija

    Strast prema dizajnu, jedrenju i tehnologiji osnova su svakog Elan plovila. Plovila se grade u Elanovom brodogradilištu u Sloveniji s posebnom pažnjom na detalje. Impression serija posvećena je krstarenju, pružajući udobnost i dizajnirana za vrhunsko opuštanje.

    GT Linija

    Elanovi Grand Tourer brodovi su luksuzni performeri. Ova linija sjajno spaja luksuz, kvalitetu i udobnost s brzinom i zadovoljstvom. Prilagodljivi su različitim stilovima krstarenja te nude svestranost za solo, parove, obitelji ili grupno jedrenje.

PONUDA PLOVILA ZA ČARTER

Vaša ulaznica za plovidbu Jadranom

Nava je jedna od najstarijih čarter firma u Hrvatskoj. Nudimo širok izbor Elan jedrilica, tako da možete pronaći savršen brod za svoj sljedeći jedriličarski odmor. Naš iskusni tim će vam pomoći u planiranju najma i pobrinuti se da imate nezaboravno iskustvo.

Provjerite ponudu

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Kao stručnjak za nautiku od 1990. godine, Nautika Centar Nava odlučila je dodati jedrilice Elan Yachts u svoju ponudu. Ovaj slovenski brend poznat je po svojoj preciznosti, inovacijama i izvrsnosti, te bezvremenskom dizajnu. Nava u ovaj partnerski odnos donosi svoju posvećenu podršku i stručnost, te osigurava svakom vlasniku bezbrižno vlasništvo Elan plovila.

NAUTIKA CENTAR NAVA Authorized Supreme Yachts Partner

Branimirova obala 11
21 000 Split
Tel: +385 21 40 77 00
Fax: +385 21 40 77 01
info@navaboats.com

ISO 9001